CKU søger kommunikationsmedarbejder til tidsbegrænset ansættelse

Kunne du tænke dig at bruge dine kommunikationsevner til at udbrede kendskabet til det arbejde danske kirkelige organisationer udfører i verdens fattigste lande? Center for Kirkeligt Udviklingssamarbejde søger en kommunikationsmedarbejder, der vil medvirke til at styrke og udvikle vores kommunikation og udviklingsfaglige oplysning om det arbejde, der udføres af danske kirkelige organisationer.

Vi søger en dygtig formidler, der har blik for den gode historie og som formår at kommunikere på web og sociale medier. Du skal kunne se værdien i at være en del at et lille hold, som hjælper hinanden med små og store opgaver. Du bliver en del af et lille kommunikationsteam, og udover opgaver hos CKU vil der også være opgaver hos vores søsterorganisation, Dansk Missionsråd.

Vi forventer at du:
• Har erfaring med formidling, intern såvel som ekstern kommunikation
• Har erfaring med at skrive formidlingstekster til web, opsætte og redigere nyhedsbreve
• Har erfaring med at arbejde i forskellige CMS-systemer
• Har en relevant uddannelse – fx inden for kommunikation
• Har gode samarbejdsevner
• Har god teknisk forståelse

Dine opgaver:
• Udsende nyhedsbreve, vedligeholde hjemmeside og komme med inputs til forbedring at vores digitale kommunikation
• Opdatere design og funktionalitet på hjemmeside (Google Analytics, SEO, mv.)
• Skrive udkast til pressemeddelelser
• Research- og dokumentationsopgaver vedr. udviklingsprojekter
• Bistand ved møder og seminarer
• Andre ad hoc-opgaver

Du kommer til at blive en del af en lille organisation med engagerede og gode kollegaer. Stillingen som kommunikationsmedarbejde er på 30 timer ugentligt i et tidsbegrænset vikariat på 6 måneder med mulighed for forlængelse. Tiltrædelse snarest muligt. Evt. spørgsmål kan rettes til politisk rådgiver Filip Buff Pedersen 81724016. Send ansøgning og CV til job@cku.dk senest 18. september. Vi planlægger at afholde samtaler i uge 38.

CKU – Center for Kirkeligt Udviklingssamarbejde er et dansk ressourcecenter for udviklingssamarbejde gennem kirkelige netværk. Vi repræsenterer 38 medlemsorganisationer med 120 partnere i 40 lande.