Studentermedhjælp til kommunikation

CKU søger to studentermedhjælpere til vores sekretariat i København 10-15 timer pr uge. Vi søger studerende, som er nysgerrige på eller har kendskab til digital kommunikation gerne gennem både ord, billeder og video. Vi har opgaver med hjemmeside, nyhedsbreve, sociale medier og digital læring, som vi gerne vil have hjælp til. Som student i CKU skal du kunne se værdien i at være en del at et lille hold, som hjælper hinanden med små og store opgaver.

Vi forventer; at du: 

  • Er nysgerrig og har mod på at lære nyt 
  • Har gode samarbejdsevner  
  • Har god teknisk forståelse, fx inden for WordPress, Mailchimp, InDesign eller foto-/videoredigering 
  • Begår dig på både dansk og engelsk 

Opgaver kan fx være:  

  • Vedligeholde hjemmeside og komme med inputs til forbedring at vores digitale kommunikation 
  • Opdatere design og funktionalitet på hjemmeside og digitale læringsforløb 
  • Facilitere digitale læringsforløb 
  • Mindre research- og dokumentationsopgaver vedr. udviklingsprojekter 
  • Bistand ved møder og seminarer  
  • Andre ad-hoc opgaver 

Der er tale om to stillinger og opgaverne vil blive fordelt mellem jer på en måde som bedst giver mening i fht. jeres kompetencer og interesser. Begge stillinger vil være på 10-15 timer om ugen, fordelt på 2-3 dage og i varierende omfang afhængig af opgavernes omfang og din studieplan. Forventet tiltrædelse 1. juni eller snarest derefter. Evt. spørgsmål kan rettes til politisk rådgiver Filip Buff Pedersen +4581724016

Send ansøgning og CV til job@cku.dk  senest 21. maj. Vi planlægger at afholde samtaler den 24. maj.  

CKU – Center for Kirkeligt Udviklingssamarbejde – er et dansk ressourcecenter for udviklingssamarbejde gennem kirkelige netværk. Vi repræsenterer 34 medlemsorganisationer med 120 partnere i 40 lande. Læs mere på www.cku.dk