Glædelig påske!

Center for Kirkeligt Udviklingssamarbejde vil ønske alle vores medlemmer og samarbejdspartnere en rigtig glædelig påskehøjtid.

Coronakrisen kaster mørke skygge over vores tilværelse i øjeblikket. Menneskers frihedsrettigheder er under pres, og de svageste står uden job og indtægt i mange af de lande vi arbejder i. Der er mere end nogensinde behov for at vi som kirker og kirkelige organisationer står sammen og er lys og salt i verden, og det er glædeligt at vores udviklingssamarbejde kan fortsætte ufortrødent.

Påsken markerer Jesu lidelse, død og opstandelse og minder os om centrale værdier som medfølelse, tilgivelse og håb. Dem vil vi holde højt sammen med kirker og andre samarbejdspartnere over hele verden. Vi har omsorg for vores næste, vi går den ekstra mil for at hjælpe, og vi insisterer på, at det er muligt at skabe positiv forandring. Selv om det kan tage lang tid.

Ikke at det altid er let. Ikke at alting lykkes med et fingerknips. Men vi har et håb i kraft af Jesu opstandelse. At end ikke døden kunne fastholde ham viser, hvilke guddommelige kræfter, der er i spil.

Lad os glæde os over det denne påske. Og holde fri, nyde det grønne forår, og derefter fortsætte vort gode samarbejde med fornyet energi.

Kærlig hilsen,

Medarbejderne på CKU’s sekretariat