CKU ansætter ny sekretariatschef

CKU ansætter Katja Gunnertoft Bojsen som ny sekretariatschef. Den 42-årige Katja Gunnertoft Bojsen kommer fra en stilling som programkoordinator i International Aid Services (IAS).

CKU’s nye sekretariatschef hedder Katja Gunnertoft Bojsen. Tidligere har hun i en årrække arbejdet som specialkonsulent og teamleder i Uddannelses- og Forskningsministeriet. Hun er uddannet cand.scient.adm.

”Det er med stor glæde, at vi ansætter Katja Gunnertoft Bojsen. Hun har stor erfaring bl.a. inden for ledelse og udviklingssamarbejde, og hun besidder netop de personlige kompetencer og værdier, som vi mener, der er behov for i stillingen som sekretariatschef for CKU. Vi tror, at Katja Gunnertoft Bojsen vil lede CKU på kompetent vis igennem de nye, spændende udfordringer vi går i møde,” siger Jørgen Bøytler, formand for CKU’s bestyrelse.

CKU er inde i en vækstperiode, som har betydet at sekretariatet er blevet større. Blandt andet kræver arbejdet for tros- og religionsfrihed og den nye GLOBUSPULJEN nye indsatser. Den nuværende sekretariatschef, Peter Blum Samuelsen, fortsætter i en nyoprettet stilling som seniorrådgiver med særlig fokus på et styrket videnscenter og nye finansieringsmuligheder.

Katja Gunnertoft Bojsen glæder sig til den nye rolle, fortæller hun.

”Kirker og trosbaserede organisationer spiller en vigtig rolle for at skabe social og politisk forandring for verdens mest udsatte. Jeg ser meget frem til at løfte med på dette vigtige arbejde i CKU, og jeg glæder mig til samarbejdet med de mange dygtige medarbejdere i CKU”, siger Katja Gunnertoft Bojsen.

Katja Gunnertoft Bojsen starter som sekretariatschef den 1. marts 2022.