CKU søger panelister til bevillingssystem

Kunne du tænke dig at bruge dine udviklingsfaglige kompetencer til vurderingen af projektansøgninger i CKUs bevillingssystem? Så er opgaven som panelist i CKUs bevillingssystem måske noget for dig. CKUs panelister foretager vurderinger af projektansøgninger mod et honorar pr. ansøgning to gange om året, hvorefter den samlede vurdering af ansøgningerne sker i CKUs uafhængige bevillingsudvalg.

Vi har brug for panelister med en forståelse for kirkeligt udviklingssamarbejde, erfaring med vurdering af projektansøgninger og civilsamfundsprojekter i udviklingslande samt kendskab til udviklingspolitik. Desuden forventes specifik erfaring med et relevant fagligt tema som fx lokalsamfundsudvikling, ligestilling, børnebeskyttelse, uddannelse, fred og forsoning samt tros og religionsfrihed.

Nærmere oplysninger om panelistopgaven fås ved henvendelse til Peter Blum Samuelsen tlf.: 8172 4001, pbs@cku.dk. Ansøgning vedlagt CV sendes til ovenstående mailadresse. Ansøgningsfrist er 1. april 2022.