Verdenskortet er opdateret

Efter ønske fra flere medlemsorganisationer har CKU nu opdateret verdenskortet på hjemmesiden.

På CKU’s verdenskort https://cku.dk/projekter/ er det muligt at få et hurtigt overblik over igangværende projekter og bevillinger, der er afsluttet indenfor de seneste 2 år. Brug redskabet til at tage kontakt til andre medlemsorganisationer med projekter i samme land som jer. Man kan læse en kort beskrivelse af projekterne, så man kan også bruge verdenskortet til at tage kontakt til andre medlemsorganisationer, der arbejder med samme tematik som jer.

Her på hjemmesiden kan I se en oversigt over alle medlemsorganisationer og links til deres hjemmesider https://cku.dk/om-os/partnere/. Det er muligt at sortere projekterne alt efter, om de er bevilget fra CKU-puljen, fra TORF-vinduet eller fra den nye GLOBUS pulje. Inden længe vil det også være muligt at klikke på kortet og komme direkte ind på det enkelte land, men for nu kan sorteringsmuligheden under kortet bruges. Vi håber det bliver en hjælp til mere netværk, mere inspiration og mere samarbejde.