CKU søger student til pulje- og projektteam

Center for Kirkeligt Udviklingssamarbejde (CKU) søger pr. 1. august 2023 (eller snarest muligt derefter) en studentermedhjælper til vores sekretariat i København 10-15 timer pr. uge.

Vi søger dig, der gerne vil arbejde med vores tre puljer indenfor Kirkeligt Udviklingssamarbejde (CKU-puljen), Tros- og Religionsfrihed (ToRF-vinduet) og Engagement af danskere under Uddannelse (GLOBUS puljen), og som gerne vil opøve kvalifikationer indenfor pulje- og projektforvaltning. Måske læser du international udvikling, offentlig forvaltning, administration, statskundskab eller noget helt andet. Du vil blive tilknyttet vores team af konsulenter, hvor du kommer til at udføre en række administrative opgaver. Du er serviceminded og sætter en ære i at opgaverne bliver løst grundigt.

Vi forventer, at du:
• Er interesseret i, og har viden om kirkeligt udviklingssamarbejde eller udviklingssamarbejde generelt.
• Har gode samarbejdsevner
• Har interesse for at arbejde med både tal og skriftlig kommunikation til bevillingshavere
• Arbejder systematisk og struktureret.
• Har gode engelskkundskaber

Dine opgaver vil afhænge af dine kompetencer, men vil fx være:
• Oprette nye projekter i projektdatabasen
• Klargøre officielle dokumenter vedr. nye bevillinger
• Klargøre datamigration fra eksisterende til ny database pr. 1. januar 2024.
• Indsamling og analyse af data til CKUs årlige resultatrapportering.
• Løbende servicere projektteamet i forbindelse med spidsbelastningsperioder.
• Assistere i udvikling af skriftlige eller virtuelle vidensprodukter.
• Assistere med praktisk hjælp og referatskrivning i forbindelse med afvikling af møder.

Stillingen som studentermedhjælper vil være på 10-15 timer om ugen, fordelt på 2-3 dage og i varierende afhængig af opgavernes omfang og din studieplan. Forventet tiltrædelse senest d. 1. august 2023 eller snarest muligt derefter. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte puljekoordinator Daniel Nygaard Madsen på dnm@cku.dk eller 81724018.

Send ansøgning og CV senest mandag den 19. juni kl. 12.00 til dnm@cku.dk. Vi planlægger at holde samtaler d. 20. og/eller 21. juni 2023. 

CKU – Center for Kirkeligt Udviklingssamarbejde er et dansk ressourcecenter for udviklingssamarbejde gennem kirkelige netværk. Vi repræsenterer 36 medlemsorganisationer med 120 partnere i 40 lande. CKU administrerer Danida-finansierede udviklingsprogrammer, herunder CKU-puljen, TORF-vinduet og GLOBUS puljen (i samarbejde med Ulandssekretariat). CKU arbejder ud fra et kristent menneskesyn med respekt for ethvert menneskes basale rettigheder og værd uanset religion, køn, politisk overbevisning, race og national eller etnisk oprindelse. CKU ønsker at være en mangfoldig arbejdsplads, og vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge. Læs mere på www.cku.dk.