Firmaaftale med AkademikerPension

CKU har indgået en rammeaftale, der betyder, at alle vores medlemsorganisationer har mulighed for at indgå en firmaaftale med AkademikerPension.

Med en firmaaftale får hele virksomheden samme ordning, og alle medarbejdere de samme unikke fordele. Det er en skræddersyet ordning for virksomhed og medarbejdere og inkluderer en række services, der matcher virksomhedens behov.

Pensionsrådgivning til virksomheder

Som arbejdsgiver/pensionsansvarlig har du en fast kontaktperson i AkademikerPension, som kan rådgive dig om muligheder for arbejdsplads og medarbejdere. Målet er at skabe en så attraktiv pensionsordning som muligt, da dette typisk indgår i den samlede lønpakke og medarbejderpleje.

Pensionsrådgivning til medarbejdere

AkademikerPension tilbyder individuel rådgivning til alle medarbejdere, der er omfattet af en firmapension. Det kan for eksempel være rådgivning om lovændringer eller nye fordelagtige produkter og services.

Derudover kan der være behov for rådgivning ved ændringer i livet, hvis en medarbejder bliver gift, får børn, bliver skilt, flytter til udlandet eller på anden måde oplever personlige ændringer.

Du kan læse mere om medlemsfordelene i AkademikerPension her

Kort om AkademikerPension

AkademikerPension er en medlemsejet pensionskasse for godt 150.000 akademikere. Fra 2009 til 2020 har medlemmer i AkademikerPension f fået et gennemsnitligt afkast på 8,9 procent om året.

AkademikerPension forvalter knap 150 milliarder kroner, og har en vision om at skabe et højt afkast på et ansvarligt grundlag.

Klik her for at læse mere om ansvarlige investeringer i AkademikerPension