CKU søger studenter til digital kommunikation

Vil du bruge dine kommunikationsevner til at gøre opmærksom på arbejdet for fattigdomsbekæmpelse og fremme af Menneskerettighederne? CKU søger 1-2 studentermedhjælpere til vores sekretariat i København 10-15 timer pr. uge. Vi søger dig, som er en dygtig og kreativ formidler, og som formår at kommunikere på forskellige platforme med udgangspunkt i brugernes behov. Du tager det som en udfordring at nørkle med nyhedsbreve, så åbnings- og klikraten øges, du er vant til at have fingrene i mulden på både facebook, LinkedIn og Twitter. Vigtigst af alt kan du se værdien i at være en del af et lille hold, som hjælper hinanden med små og store opgaver og har mod på at lære nyt.  

Eksempler på arbejdsopgaver:

• Opsætte og udsende nyhedsbreve i Mailchimp

• Løbende opdatere og skabe content til sociale medier

• Vedligeholde hjemmeside

• Udvikle undervisningsfilm (fx i VideoScribe)

• Layout af materialer i InDesign el Canva

• Andre ad hoc-opgaver

Stillingerne som studentermedhjælper vil være på 10-15 timer om ugen, fordelt på 2-3 dage og i varierende omfang afhængig af opgavernes omfang og din studieplan. Forventet tiltrædelse 1. september 2021.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til kommunikationskonsulent Mette Høyer Eriksen på mhe@cku.dk eller tlf. 8172 4015. Send ansøgning og CV senest mandag den 9. august 2021 til mhe@cku.dk. Vi planlægger at holde samtaler i uge 32/33.

CKU, Center for Kirkeligt Udviklingssamarbejde, er et dansk ressourcecenter for udviklingssamarbejde gennem kirkelige netværk. Vi repræsenterer 38 medlemsorganisationer med 120 partnere i 40 lande. Vi ønsker, at verdens fattigste oplever en grundlæggende forandring og styrkelse af deres værdighed og handlemuligheder, så de frisættes til et bedre liv.

Hent jobopslaget i pdf.