CKU lancerer nye retningslinier og ny ansøgningsportal

Som en del af implementeringen af CKU’s strategi ’Udvid Håbet’, lancerer CKU i dag et sæt nye retningslinjer for henholdsvis CKU-puljen og Vinduet for tros- og religionsfrihed (ToRF-vindue). Samtidig lanceres også en ny måde at søge om midler på fra CKU.

Fremover skal alle ansøgninger til både CKU-puljen og ToRF-vinduet indsendes via en ansøgningsportal. Håbet er, at ansøgningsportalen vil lette arbejdet med ansøgningsprocessen for ansøgere, som her vil få et samlet overblik over bilag, deadlines og aftaler og at det derfor på sigt vil bidrage til en mere effektiv, transparent og enkel puljeforvaltning.

De nye retningslinier kan ses her: Retningslinier for CKU-puljen og her Retningslinier for ToRF-vinduet.

Ansøgningsfrist for både CKU-puljen og ToRF-vinduet er to gange årligt, medio april og medio oktober. Næste ansøgningsfrist er 15. april kl. 12.

For at hjælpe brugere af CKU-puljen og ToRF-vinduet bedst muligt i gang med brugen af den nye ansøgningsportal afholder vi en række informationsmøder.

15. januar for CKU-medlemmer i Århus.
24. januar for CKU-medlemmer i København.
31. januar for CKU-medlemmer online.
6. februar for interesserede i ToRF-vinduet, online.

Desuden har CKU’s konsulenter lavet en kort introduktionsvideo og brugt portalen for ToRF-vinduet som eksempel. Videoen kan ses her.